måndag 20 april 2009

Hänt lite sen sist



Tur att det var skapligt väder den här dagen - det visade sig nämligen att det tog lite längre tid än väntat och mot kvällningen när vi började avsluta blev det riktigt isiga vindar.



Vitt och ljusa, enfärgade pasteller är något som är en röd tråd i hela huset. Efter att ha kikat runt hos bekanta, nära och kära och inspirerats av hur de har de, har vi kommit fram till att det är ljus vi vill ha. Särskilt eftersom huset är så litet.

Det har hänt lite i huset de senaste veckorna. Eller rättare sagt, ganska mycket.

Golvet har jag ju visat förut, som blivit vitmålat och lackat både i kök och vardagsrum.
Det dras rör i badrummet för fullt och tapetseringen är på gång, vi har även hunnit med att bygga ihop den största delen av köket och även målat den sista strykningen i taket (kan varmt rekommendera taklasyr med shellack i så slipper du lacka kvistarna för sig). Nu väntar vi bara på vitvarorna som ska byggas in.

Under tiden har vi även hunnit med att ta bort den gamla ytterdörren, såga ut ett större hål och har istället satt i en större, ny och finare dörr. Är riktigt sugen på att skrapa och måla fönstrena nu också, sätta i spröjs och snygga till - utseendet på huset kommer bli helt förändrat, fint och enhetligt.

3 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Tack snälla du för din gulliga kommentar, den värmer. Jag gör inte speciellt mycket i PS, drar upp skärpan och färgerna lite.

Det är så kul att följa husförvandlingen, vilket projekt!

Anonym sa...

Vad fint det ser ut & vilken härlig blogg du har!
Hoppas allt är bra med dig!

Kram jessica

Skatan sa...

Hej och tack för radern hos mig!!


Här blir jag sittande en stund :)

Jag önskar en fin dag!

Kram,

Anna